"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2017. november 5.

Gyilkosság az Orient expresszen - 2017

Valószínűleg a legtöbbeteknek nem lesz újdonság az a hír, hogy Agatha Christie híres krimiregényét ismét feldolgozták, és egy lenyűgöző szereposztással tárják elénk november 9-től a mozikban. 

Én viszont kicsit úgy érzem magam, mintha egy barlangban éltem volna az elmúlt hónapokban, mert egészen pontosan tegnap futottam össze az előzetessel Youtube-on, és döbbentem rá, hogy te jó ég, a legeslegkedvencebb Agatha Christie könyvemből készült egy 2017-es feldolgozás, benne olyan csodákkal, mint Johnny Depp, Judi Dench és Michelle Pfeiffer! 

A blogon Sziszi néhány éve már írt a könyvről, ha kíváncsiak vagytok rá, itt elolvashatjátok a véleményét. :) 

"Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai mindig különleges emberek. Most is furcsa társaság gyűlik össze a kupékban. Van köztük amerikai nagytőkés, görög orvos, angol színésznő, a monarchiából származó arisztokrata, és amikor egyikük az éjszaka folyamán gyilkosság áldozata lesz, mindegyikük gyanússá válik.
Még szerencse, hogy velük utazik egy furcsa figura. Egy belga. Akinek a kis szürke agysejtjei mindig segítenek a rejtélyes események felgöngyölítésében: Hercule Poirot (Kenneth Branagh) ismét bebizonyítja, hogy a tökéletes emberismeret, a kőkemény logika és egy kis szeszélyesség minden titkon áthatol..."


Lya

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése