"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2012. április 10.

The Vow - Fogadom

Sziasztok!
Egy nagyon jó filmmel jöttem, aminek a címe: Fogadom. Ez egy romantikus dráma. Mondjuk szerintem vígjáték is. Jó… lehet, hogy a vígjátékot nem szokták drámával emlegetni, de azért meg kell mondjam, egy jó pár szellemes poén szerepel benne, amin az elmaradhatatlan sírás-rívás mellett jót kacarásztam. 
Nos… nézzük miről is szól ez a csodálatos film.
Tehát, ahogy az lenni szokott van egy női szereplőnk. Jelen esetben Paige (Rachel McAdams). Neki pedig van egy férje, Leo (Channing Tatum). Nagyon szeretik egymást, dúl a love, minden jól megy. Ám ekkor egy hihetetlen szerencsétlenség során Paige elveszíti az emlékezetét, és 5 teljes évet an blokk elfelejt. Ebbe az időszakba azonban beleesik az az idő is, amit Leo-val töltött. Így rá sem emlékszik. Ám Leo még mindig szereti… ééés…. NÉZZÉTEK MEG A FILMET!! :D 
A szaggatott vonal között SPOILER van!!!!!!
-------------------------------------------------------
….Tehát megpróbálja visszahódítani Paige-t. Több-kevesebb sikerrel, ugyanis az a korszak, amire Paige emlékszik, mikor még Jeremy-vel (régi pasijával) jegyben jár. Így ez is bekavar egy kicsit. Meg hát az is, hogy nem is emlékszik a Leo-val együtt töltött időre. De ha egyszer sikerült meghódítania Leo-nak a lányt, akkor megy másodszorra is, igaz? Háát…. ezt tényleg nem árulom el… legyen meglepetés! :)
------------------------------------------------------------------------------
Egyébként van egy nagyon fontos dolog, amit tudnotok kell. Mégpedig az, hogy a film igaz történeten alapszik. 
Nah…csak egy utolsó (előtti,előtti,előtti:D) mondat. Szóval a színésznő, aki Paige-t alakítja Rachel McAdams ugyebár sok-sok filmben játszott már. Többek között a Szerelmünk lapjai-ban. Ebben a filmen szintén egy emlékezetkieséses nőt alakít. Jobban mondva nem teljesen ő…(Ezt most csak az érti, aki látta a filmet.) Micsoda véletlenek! :D

A film nagyon szenzációs volt. A színészek remekeltek, a szinkronhang (nekem) aránylag jó. A színész és színésznő párosítása szintén. :) Csak ajánlani tudom! Jó szórakozást (sírást-nevetést)!


Írta: Honey

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése