"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2013. május 18.

Díj :)

Sziasztok!
Jobb oldalt bővültek a modulok. Pontosabban egy képpel, egy díjjal, aminek neve: Best Blog.
Ezt a címet kaptuk a Sütik Birodalma című blog tulajdonosától, Szanditól. Köszönjük szépen, nem lehetünk elég hálásak! :)
Ez egyébként az első (de reméljük nem az utolsó) kitüntetésünk. :)

Szabályok:
1. Megemlítem, hogy kitől kaptam a díjat!
2. Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3. Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról!

Akkor lássuk az általunk kiválasztott négy csodálatos blogot.


1. Kitti, Benina és Spirit legújabb blogja valami fantasztikus! Három bámulatos írónő egy blogon... kell ennél jobb? Lehet ennél jobb? Nem hiszem. Egyszerűen csak imádni lehet, hogy mindig izgalmas, folyamatosan frissülő fejezetekkel csökkentik türelmetlenségünket, amíg várunk a következő regényükre. Minden elismerés jár nekik, nem kis piskóta, amibe belevágtak, de élvezet olvasni a jobbnál jobb történeteket! :)

2. Könyvek háborúja: Ha külföldi vagy felnőtt könyvekről van szó, szinte rögtön ennek a blognak a címét gépeljük be a böngészőbe. Külön köszönet a viadalokért, amik mindig kicsit jobban összekovácsolják a rajongótáborokat. :)

3. Kelly&Lupi olvas: Nagyon sok érdekes és változatos kritikát találtunk már ezen a blogon, ezen kívül imádjuk a rengeteg nyereményjátékot, habár eddig még semmit nem sikerült bezsebelni. XD De ami késik, nem múlik, maradunk játék-hajkurász olvasótok :)

4.Végzet ereklyéi rajongói oldal: Elképesztő, Deszy hogy képes ilyen fantasztikusan jól és rendszeresen vezetni a blogot, szerintem mi már rég beleőrültünk volna a dologba :) Innen is köszönjük a rengeteg klassz árnyvadász infót, képet, fordítást, érdekességet!

Üdv.: H&P

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése