"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2013. május 20.

Sárkánylány 4.


Licia Troisi - Sárkánylány 4. - Kuma ikrei
Éééss.... Abrakadabra! A Sárkánylány 4. része a könyvesboltokban!

"Lépésről lépésre közeledik a mindent eldöntő, utolsó ütközet. Már csak egyetlen Alvó hiányzik az Őrsárkányok csapatából, amelynek tagjai most öt gyerek testében élnek tovább, és egykor a Világ Fáját védték Nidhoggrtól, a gonosz sárkánykígyótól és csatlósaitól.
Sofia Schlafen professzor és barátai kíséretében Edinburgh-ba utazik. Ott remélik megtalálni a Világ Fájának ötödik gyümölcsét. De a Nidhoggrt mindeddig rabságban tartó átok kezd elmúlni, és a gonosz emberbőrbe bújik. Egy olyan ember bőrébe, akinek a kiléte az egész küldetést kockára teszi.
Élete legveszélyesebb és legizgalmasabb küldetése során Sofiának egy elátkozott temető kriptájában kell megküzdenie a legsötétebb rémálommal, miközben találkozik egy régi ellenségével is, és megtudja az igazságot, amely során szembesül saját lénye legragyogóbb és legsötétebb oldalával."

Mondanám, hogy hurrá, de jó!, azzal viszont meghazudtolnám önmagam. Inkább csak reménykedni tudok, hogy a harmadik részhez hasonlóan ez a könyv is túlszárnyalja az elődeit. 
Szeretnék végre egy ájuldozós kritikát írni róla, ahol szinte csak dicsérni tudom :) 

Írta: Pocok

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése