"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2014. július 14.

Hobbit: Az öt sereg csatája - szinopszis!

The_Hobbit_-_Battle_of_the_Five_Armies
"Az Oscar-Díjas rendezőtől, Peter Jacksontól érkezik A hobbit: Az öt sereg csatája, a trilógia harmadik darabja, ami J.R.R. Tolkien népszerű remekművét, A hobbitot adoptálja.
A hobbit: Az öt sereg csatája egy epikus végkifejlethez vezet Zsákos Bilbó, Tölgypajzsos Thorin és a Törpök Társasága számára. Azzal, hogy visszaszerezték otthonukat Smaugtól a sárkánytól, a Társaság akaratán kívül egy szörnyű erőt engedett ki a világba. Smaug dühében tüzet hány Tóváros védtelen férfiaira, nőire és gyerekeire.
Thorin a visszaszerzett kincs megszállottjává válik, melynek következtében feláldozza a barátságot és a becsületet. Bilbó kétségbeesetten próbálja észhez téríteni a törpöt, ám a hobbit végül egy elkeseredett és veszélyes döntés felé sodródik. De ennél nagyobb fenyegetések is gyülekeznek időközben. Gandalfon kívül senki sem látta előre, hogy a hatalmas Sauron négy légiónyi orkot küldött ki, hogy titokban a Magányos Hegyre támadjanak.
Ahogy a sötétség kezd elhatalmasodni az egyre csak növő konfliktusokon, a törpöknek, tündéknek és az embereknek dönteniük kell, egyesülnek vagy elpusztulnak. Bilbó Az öt sereg epikus csatája közepén találja magát, ahol a saját és a barátai életéért harcol, miközben Középfölde sorsa is rajta áll vagy bukik."
FORRÁS: cinestar.hu

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése