"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2015. január 18.

Mi is öregszünk...

Sziasztok!
Éppen tegnap kezdtem el számolgatni, hogy egészen pontosan hány éves is a blog. Még 2011 decemberében tettük publikussá, pont karácsonykor (legalább könnyű megjegyezni a szülinapot), szóval ha minden igaz, nemrég lettünk három évesek... Hűha!

Sajnos a tavalyi évünk volt a leginkább vérszegényebb, már ami a posztokat illeti. Mindössze 92 bejegyzést sikerült írnunk, amiből csak 19 tényleges könyvkritika. Ez a látványos kilengés talán annak tudható be, hogy az elmúlt időszakban sokkal inkább a tanulásra és úgymond a saját ügyes-bajos dolgainkra koncentráltunk, mintsem a blogra. Ha jól emlékszem, még az is felmerült, hogy befejezzük a blogolást, de aztán néhány nappal később kaptunk egy szerencsés levelet, ami miatt mind a ketten úgy döntöttünk, meghatározatlan ideig még maradni szeretnénk a világháló kiszámíthatatlan útvesztőiben. :)

Külön élmény volt, hogy a lecsökkent aktivitásunk ellenére is lehetőségünk nyílt recenziós példányokat fogadni és írni róluk. Ezt még egyszer itt is szeretnénk megköszönni a kiadóknak és a szerzőknek!

Ezúttal nem akarnánk terveket megosztani veletek a következő évre nézve, hiszen egyelőre semmi sem biztos, de jó lenne bejegyzésekben elérni legalább a 2012-es átlagainkat.
Reméljük, hogy akik régóta velünk vannak, ezek után is itt lesznek, és sok új olvasót gyűjthetünk még 2015-ben.

Addig is találkozzatok sok izgalmas könyvvel, sok jó íróval, és el ne felejtsétek az újévi fogadalmaitokat... már aki tett. :)


A Szerkesztők

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése