"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2012. július 29.

Fényemberek 2. A Fény árnyéka

Sziasztok!
Újabban kicsit rákattantam Kittire, és a Facebook rajongói oldalán rábukkantam a Fényemberek második részének, A Fény árnyékának a fülszövegére, melyet az írónő tett közzé a rajongóinak. Hoztam még nektek neveket is a második részből, melyet természetesen szintén Kitti tett közzé. :) Böngésszetek ti is Kitti rajongói klubjában, és tudjatok meg rengeteg infót, részleteket a könyvből ITT! Ha IDE kattintasz, akkor a Gyémántfiú rajongói klubba jutsz! :)


Egy lány, akiben tudatosul, hogy ő nem csak egy new yorki, szürke egérke, hanem egy természetfeletti lény. Egy lány, aki egyetlen döntésével képes megváltoztatni a világban a jó és rossz egyensúlyát. Egy lány, akinek kegyeiért az Égi Fény és az Örök Sötétség világa egyaránt küzd. Egy lány, akit egyik napról a másikra elhagy a szerelme… Jane Andrews összeomlik. Miközben próbálja megragasztani darabokra tört élete üvegcserepeit, egyik jel a másik után utal arra, hogy ami történt, nyomokban sem véletlen. Feltűnik valaki, akivel senki sem számolt…


„Az élőhalott magához láncolja azt, aki egykor szerette. Megbűvöli, így az áldozat nem vesz észre maga körül senki mást. A zombi pedig szépen, lassan, gyöngéden kiszívja a szerencsétlenből az éltető erőt. Az energiavámpír a világ legborzalmasabb teremtménye.”

Jane misztikus léte, a szerelmi élete, sorsának egésze összefonódik azzal, hogy a jó és rossz világában bekövetkező változás szükségszerű. Eljön, utolér, hiába menekül előle Fényember, Őrangyal, Pokolszolga vagy épp Halandó. Létezik-e olyan ügy, amiért Égiek és Sötétek képesek összefogni? Mindez kiderül a Fényemberek misztikus trilógia sodró, eseménydús, romantikus második részéből.

MEGJELENÉS: 2012. OKT-NOV! :)


A nevek: 
A Fényemberek 2 új szereplőinek névlistája közhírré tétetik.Számotokra ki a legizgalmasabb?
Margaret Ontario - Chris nagyanyja
Alicia Hopevalley - Chris édesanyja
Joe Hopevalley - Chris édesapja
Amalie Hopevalley - Chris nővére
Keira Allister - Chris volt menyasszonya
Adam Allister - Keira kisfia
Roxanne - az ő szerepét titok övezi
Lissa Shelton - Matt édesanyja
Adrienne Leer - Chris kolléganője, díszlettervező
Nedev - a Szárnyas Nemzetség vezére
Jasmine és Neville - Matt Őrangyalai


Írta: Honey:)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése