"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2012. szeptember 20.

Maggie Stiefvater: új könyv, film!

Sziasztok!
Hallottatok már Maggie új sorozatáról? A címe The Raven boys... azaz a Holló-fiúk. :D Az első rész csak szeptember 18-án fog megjelenni Amcsiban, és a Könyvmolyképző szerencsére úgy tervezi, hogy hazánkban is olvasható lesz! :)


The Raven Boys (Raven Cycle, #1)

Raven boys című regényének filmes jogait a héten megvette a New Line Cinema.
A producer nem kisebb név, mint Akiva Goldsman, aki már a Legenda vagyok, Constantine - A démonvadász vagy a Mr. és Mrs. Smith megalkotásában is tevékenyen részt vett.
Még Amerikában is csak szeptember 18-án fog megjelenni a regény, de már most lelkes kritikákat kap azon szerencsésektől, akik olvashatták a könyvet.
A Raven Boys egy négy részes sorozat első része, melynek főszereplője a 16 éves Blue Sargent, akinek szülei médiumok.
Bár Blue nem örökölte szülei erejét, mégis van valami furcsa a lányban: azt tartják róla, hogy amint megcsókolja igaz szerelmét, a fiú holtan fog összeesni. Blue távol is tartja magát az ellentétes nemtől, mígnem két új fiatallal meg nem ismerkedik. Úgy hívják őket: a Holló-fiúk.

Maggie a Shiver film kapcsán azt írta kommentként Facebook oldalán az egyik bejegyzés alá, hogy a közte és a producerek között fennálló véleménykülönbségek miatt jelenleg megrekedt a filmes munkák előkészítése. :(
„the Shiver movie has stalled indefinitely due to creative differences between the producers and I.”

Írta: Honey:)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése