"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2013. február 25.

Now is good: könyv

Before I Die
Sziasztok!

 A napokban olvashattatok tőlem egy bejegyzést egy bizonyos Now is good (Most jó) című filmről, melyben Dakota Fanning játszott.

 Kicsit jobban beleástam magam a dolgokba, és megtudtam valamit. A filmet könyv alapján készítették (ezt már tudjuk az előzetesnek köszönhetően). A regény címe: Before I Die, tükörfordításban: Mielőtt meghalok. Írója pedig: Jenny Downham.
Szerencsénkre a könyv le van fordítva magyarra!!! El sem hiszem. Kicsit más köntösbe bújtatták, de nem baj: Amíg élek. Egyébként a regény a Ciceró kiadónak köszönhető. :)




Fentebb a külföldi borító látható, alatta pedig a hazai.

 Magyar ismertető: Előbb-utóbb mindenki meghal - mindannyian
tudjuk. A tizenhat éves Tessa, akinek csupán hónapjai vannak hátra, talán mindenki másnál is jobban tudja. De van egy listája: felsorolta azt a tíz dolgot, amit még meg akar tenni, mielőtt meghal. Az első helyen a szex áll. Lehetőleg még ma. De nem mindig könnyű elérni, amit az ember akar, és amit akar, nem mindig esik egybe azzal, amire szüksége van. És néha a legváratlanabb dolgok lesznek a legfontosabbak. Felemelő, életigenlő és boldog - ez a rendkívüli regény azzal ünnepli az életet, hogy szembenéz azzal, milyen valójában a halál.

 Hát nem is tudom... Nekem valahogy jobban bejön az eredeti (a borítóról dumálok).
Igaz, a regényt nem olvastam, de ha olyan jó, mint a film, akkor megéri megvenni. :)

Írta: Honey:)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése