"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2013. július 2.

Fantasy Boom - selejtező

Novellaverseny :)Sziasztok!
Látszik, hogy Honey-val először csinálunk ilyesmit... xD

A szavazás és a novellák kirakása terén temérdek kérdés merült fel, és sokan jeleztétek, hogy így és úgy nem igazságos, nem egyenlőek az esélyek. Igazatok van, ezért lett újraírva ez a poszt.

A szavazás menete ugyanis változik! 
Bal oldalra hamarosan kikerül egy új modul, amelyben az oldalra kitett novellák címei lesznek. Ott tudtok majd szavazni, nem pontozni!
Több jelöltre is letehetitek a voksotokat, és ha jól tudom, csak egyszer!
A modul akkor fog megjelenni, ha mindegyik novellát közzé tettük.

Innentől minden marad ugyanúgy:
A novellákra hó végéig tudtok szavazni, a legjobb öt között dől el, hogy ki lesz az első, második, harmadik, és a különdíjas :) A döntőben Honey és én ítélkezünk, de még az is lehet, hogy felkérünk egy plusz bloggert segítségül.

Ha kérdésetek van, azt a poszt alá hozzászólásban várjuk :)

Kellemes nyarat! ^^
(És elnézését a kellemetlenségekért!)

3 hozzászólás:

  1. Azzal, hogy minden nap két novella lesz közzétéve, nem egyenlőek az esélyek, mert így akik hamarabb beküldték, azokra már tíz nappal több ideig lehet szavazni, mint akik utoljára küldték be.

    VálaszTörlés
  2. Bocsi, nem kötözködésből írom, csak barátnőimmel (akik szintén jelentkeztek a pályázatra) beszélgettünk, és azt vettük észre, hogy van aki névtelenül szavaz, így elvileg lehet befolyásolni a szavazást (értem ezalatt, hogy bárki szavazhat magára, akár többször is, vagy egy "riválisát" le pontozhatja). Kicsit kellemetlenül érint, hogy ismét én írok, de tényleg nem rosszból írom, csak észrevételnek szántam.

    VálaszTörlés