"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2013. január 4.

A Csitt,csitt és a víz

Sziasztok!

Szerintem ilyen béna posztcímet régen írtam... Mindegy. A téma tényleg a Csitt,csitt és a víz lesz. Illetve ezeknek a kapcsolata. Merthogy az első rész kivételével minden borítón van valami víz. A Crescendon eső, a Silence-n hullámok, a Finale-on pedig a háttérben a tenger. 


Most ismét egy hihetetlen elmés gondolatmenet következik. 

Talán a vízzel akarták érzékeltetni Delphic jelentőségét? Mert ugyebár Delphic a tengerparton van. Így a Silence borítója nagyon szépen megmagyarázható. Spoiler aki még nem olvasta a Silence-t! Szóval, mivel Folt odaviszi Norát ( a hiperszexi és hiperfekete lakásába), így teljesen érthető a dolog. Akkor kezd el Nora igazán emlékezni. Folt tehát "megmenti", megvédi azzal, hogy segít neki emlékezni. Mint a borítón. Így ez az esemény összeköthető a hullámos(Delphic az emlékezés helyszíne, Delphic pedig a tengerparton van) szárnyas(angyal-->védelem) dologgal. Spoiler vége!
Akkor a Crescendo. Ott a víz és a villám gondolom Folt és Nora viharos kapcsolatát szándékozott megjeleníteni.
A Finale-lal pedig még nem tudok semmit kitalálni. Azt még nem sikerült elolvasni.

Mint azt már korábban említettem, a Csitt,csitt-en nincsen víz. Honey-nak viszont erre is van elmélete: "szóval... ugyebár kihajítják őket a mennyből, és hogy ne legyen olyan fájdalmas a huppanás, ezért a vízbe dobják. XD" 
És még egy pompás beszólás, szintén Honeytól: "meg azért mennyivel szebb, ha a háttérben tenger/ villám vagy valami ilyesmi van, mint egy riadt őz"

Írta: Pocok

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése