"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2013. január 2.

SZJG hírek

Sziasztok!
Leiner Laura nemrég kitett a weboldalára egy bejegyzést, amiben a 2013-as év terveit ismerteti, és elárul egy picikét a SZJG 8. és egyben befejező részéről, ami március elején jelenik meg, és amiről minden információ( tartalom, alcím, borító, stb.)  januárban várható. Emellett az utolsó könyv kb. 740 oldalas lesz, ezért két részre bontották, amelyek együtt fognak megjelenni. Egyszerre. Hm...
Egy-két érdekesség az utolsó könyvekről:

  • Gáboron nagyon meg fogtok lepődni
  • Arnoldnak egészen nagy szerep jut
  • Reninek lesz új telefonja
  • Viki (!!!???)
  • Ricsi... 
  • Két kapcsolatban is igen nagy változás történik"
Az írónő még azt is elmondta, hogy ebben a részben szerepel a számára legkedvesebb Reni-Kinga-Virág jelenet, amely sírós lesz. Az SZJG 8 után május környékén megjelenik az SZJG Kalauz, ami egyfajta illusztrált kézikönyv extra infókkal, és reeeengeteeg érdekességgel. 
Aztán 2013 szeptemberében megjelenik Laura legújabb könyve, aminek semmi köze Reniékhez. Ugyanúgy ifjúsági regény lesz, mint az SZJG, de teljesen más témával. Egyelőre ennyit tudunk róla. 
Nem csak Leiner Laura írónőnek lesz ilyen eseménydús éve :) 

2013-ban még sok minden fog történni. Friss könyvek, új filmek( Csontváros, Rubinvörös, Beautiful Creatures) , castingok (talán Csitt,csitt és Tigris Átka). Nem fogunk unatkozni. ;) 

Írta: Pocok
FORRÁS

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése