"A jó könyv mindig megtalálta, ma is megtalálja azokat, akiknek íródott." - Vavyan Fable

2012. augusztus 21.

TDA-szereplők

Sziasztok!

Ígértem egy rövidke ismertetőt a Blackthorn családról, az megérkezett. De nem csak róluk lesz szó, hanem még két másik lányról is a TDA sorozatból.

Ebből az egyik Emma :)

A Blackthorn család:

Helen feltűnik majd a az Elveszett lelkek városában. Fehéres szőke haja van, kékes zöldes szeme (ami a család védjegye) és kicsi, enyhén hegyes fülei. Ez a tündérvérre utal a családban.         


Mark: Ugyanolyan fehéres szőkés göndör haj, de neki az egyik szeme kék a másik pedig arany színű. Magas, vékony,és ugyanolyan tündér vére van, mint Helennek, így elég finom csontozatú. Kedvelt fegyvere:ívelt, egy élű penge, olyasmi, mint a katana.

Julian: Sötétbarna kócos haj, kékes zöld szemek. Neki nincsen tündér vére, akárcsak a többi családtagnak lentebb-csak a féltestvére Helennek és Marknak. Különböző anyák. Kicsit szikár, magas arccsontja van. Rágja a körmét. Általában kifröccsenti a festéket. Kedvelt fegyverei a dobókések és a szeráfpengék. 17 éves.

Olivia:Olyan barna haja van, mint Juliannak, hasonló kékes zöld szemekkel. Hosszú szempillái vannak és olyan ajkai, mint Ámor íja.(megjegyzés:he?). Amikor Tiberius rendkívül furcsa, ő rendkívül egyszerű, legalábbis a felszínen. Alatta ugyanolyan különös, mint a bátyja, de egészen más módon. Ő és Tiberius kilenc hónappal fiatalabb, mint Jules. Kedvelt fegyvere a mérgezett nyíl.

Tiberius jól kezeli, hogy nem úgy néz ki, mint mások, amit Julian pusztán makacsságnak tud le. Fekete haja és szürke szemei vannak. Amikor Livvy és ő születtek nekik ugyanolyan szürke szemeik voltak, de aztán Oliviáé kékes zöldes lett, míg Tiberiusé nem változott. Hasonlóan hosszú szempillája és Ámor íj szája van, mint az ikertestvérének.

Drusilla még csak 13 éves. A haja barna és a szeme kékes zöldes, de a családban csak neki vannak szeplői. A legtöbb Blakctorn nyurga és magas, de Silla tömzsi.

Octavius
és Ariadne elég kicsik-Tavvy hat Ari pedig 5 éves-, mindkettejüknek sötétbarna haja és kékes zöldes szeme van.

A nem Blacktornok, vagyis a család barátai, további szereplők:

Emmának aranyszőke haja van amit hosszúnak hagy szentimentális okokból, de általában vagy befonja vagy bekontyolja. A szemei sötétkékek. Az edzéseken nagyon keményen dolgozik, a teste erős és szívós, de van egy heg a jobb kezén. Mind a kettőnek a tudatában van és büszke rájuk. Szőke nős vicceket mondani a közelében egy jó módja annak, hogy a kórházban találd magad. (szóval innen az idézet!*megvilágosodik*) „Ó, kedves, belevághatom ezt az óriási pallost a fejedbe? Én úgy vélem, igen! Biztos azért, mert szőke vagyok.” Kedvenc fegyverek: számszeríj, szél és tűz kerekek.

Cristina hispán származású: Mexikóvárosból érkezett és egy abból a kevés intézeti gyerekből, akinek a szülei még élnek. Csodálatos fekete haja van rajta egy vörös festett csíkkal. Barna szemei vannak. Ha Emma indulatos lesz, akkor Cristina dühös, mert bántottak valakit, akivel ő törődik. Aztán kedvesen mosolyog és magában azt tervezi, hogy megöl álmodban, akár egy ninja. Emma fel volt villanyozva mikor kiderült, hogy Tina az Intézetbe jön, mert ez egy lányt jelentett, akinek a barátja lehet, és akivel közel kerülhetnek egymáshoz. Kedvenc fegyvere: láncos fegyverek, mint a surujin.

Remélem érthetőre sikeredett :) 

Ha bármilyen kérdésetek van, azt komment formájában várom :)) 

Írta:Pocok

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése